You are here
Home > Aerobics & Cardio > TRENINGSDAGBOK #5 EXCERTO HJEMMETRENING AEROBIC KONDISJONSTRENING WORKOUT

TRENINGSDAGBOK #5 EXCERTO HJEMMETRENING AEROBIC KONDISJONSTRENING WORKOUT

1 Star

TRENIBGSDABOK #5 EXCERTO HJEMMETRENING AEROBIC KONDISJONSTRENING

Dagens trening ble gjort hjemme i stuen ved hjelp av iPad og Apple TV! Jeg er medlem hos EXCERTO trening via Internett ! Der kan jeg velge blant ulike treningsprogram akkurat når det passer meg! Jeg gjennomførte 30 minutter Aerobic level 1!

Håper at Du liker videoen! Jeg vil gjerne bli kjent med Deg, så skriv gjerne en kommentar til meg! Har Du gode treningstips til meg? Du er hjertelig velkommen til å abonnere på min kanal! Ny video hver eneste dag!

Ta gjerne kontakt:

welgforedrag@gmail.com

www.welgforedrag.com

www.wenchelarsen.blogg.no

Similar Articles

Leave a Reply

Top